Jönköpings kommun

20 december 2023 till 14 juni 2024 kl. 00.00-00.00

Nu går det att boka skolteman och Naturskolan för hela vt 24

Två barn som jobbar vid en dator.

Nu har vi lagt in vårens skolteman för skolor och förskolor i vår bokningskalender. Det gäller både Naturskolans teman och skolteman. För Jönköpings kommuns skolor går den även att boka in sig på vårt populära utlåningsmaterial i programmering eller utomhuspedagogik. Välkommen att boka!

Vi erbjuder ett varierat utbud av teman från förskola till gymnasiet och även för anpassad grundskola. Vi vänder oss till både skolor i Jönköpings kommun och andra kommuner. Upptech är till för alla!

Nyhet! Vi börjar använda programvaran Open Space i våra rymdteman. Det ger en helt ny upplevelse i planetariet. Missa inte att boka ett rymdtema.

Det är enkelt att göra en bokning. Har du besökt Upptech med en temabokning tidigare finns du förmodligen redan registrerad som kund i vårt bokningssystem och behöver inte registrera dig på nytt. Skriv in ditt användarnamn (uppgiven e-post) och lösenord så ska du kunna göra en bokning. Stöter du på problem så tveka inte att kontakta oss så löser vi det tillsammans.

Utlåningsmaterialet bokas i en egen kalender som även den är lätt att använda. Du hittar informationen under fliken Utlåningsmaterial för skolor och förskolor.

Läs mer på vår hemsida om våra skolteman och Naturskolans teman och om hur de är kopplade till läroplanen och de globala målen.

Läs mer om våra teman och om hur du bokar här»»