Jönköpings kommun

Skolteman

Blå skylt ute som det står Upptech på.

Upptech har många teman inom teknik och naturvetenskap att välja på för alla åldrar, från barn till vuxen! Våra teman är kopplade till de olika skolformernas läroplaner.

Tider: Vi genomför bokade teman från tisdag till fredag.

Kostnad: 25 kr/elev, minimikostnaden 450 kr/grupp och tema. För grupper som inte ligger under utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun tillkommer entréavgift på Upptech. För grupper 10-30 deltagare kostar entrén 360 kr/grupp + 8 kr/elev. För temabesök på skolor ej tillhörande Jönköpings kommun tas en avgift på 1200 kr per tema ut. Alla priser är exkl. moms.

Plats: Våra teman hålls på Upptech men vi kan genomföra flera av våra teman ute på skolorna, då tillkommer en transportkostnad. För skolor tillhörande Jönköpings kommun är transportkostnaden 200 kr. För skolor ej tillhörande Jönköpings kommun tas milersättning på 80 kr/mil.

Matsäcksrum: Boka vårt matsäcksrum i samband med ert besök.

Temadagar: Ni kan boka hel- eller halvdagar med teman. Det finns flera alternativ att välja på men vi skräddarsyr även temadagar efter era önskemål.

Aktiviteter: Vi erbjuder aktiviteter och samarbetsövningar såsom 5-kamp och äggfall.

För att ert besök ska bli så bra och givande som möjligt ber vi er vuxna som ansvarar för gruppen att meddela oss i förväg om det finns särskilda behov eller önskemål.

Välkommen att höra av dig om du har frågor.

Upptech
Tfn 036-10 60 77
E-post upptech@jonkoping.se

Kontaktperson
Lovisa Bjelkvik
Tfn 036-10 60 16
E-post lovisa.bjelkvik@jonkoping.se